SURVIVAL

Kiellettyä on:

Jollei jokin ole erikseen kiellettyä, se ei tee siitä välttämättä sallittua! Varmista ennen kuin teet.

OHJEET

Avunpyyntö ylläpidolta

Alueen suojaus

Kotipisteen asettaminen

Kaupanteko

Yhteisön luonti

Muita hyödyllisiä komentoja

Maailmat

Rakennusmaailman lisäksi Survivalissa on muita maailmoja, joissa on rajoitetut komennot (esim. /home ja /spawn eivät toimi).

Nether

Grieffaus, varastaminen ja muiden tappaminen on sallittua. Pääset Netheriin ja sieltä pois Nether-portaalien ja maailmavalikon kautta. Neher avautuu pelaajatasolla 15. Netherissä muiden pelaajien huijaaminen esimerkiksi tiimaamalla on sallittua.

END

Grieffaus, varastaminen ja muiden tappaminen on sallittua. Endiin pääset maailmavalikon kautta. END avautuu pelaajatasolla 30. Endissä muiden pelaajien huijaaminen esim tiimaamalla on sallittua.

Resurssimaailma Resurssimaailmassa pystyt vapaasti hankkia itsellesi haluamiasi resursseja. Resurssimaailma resetoituu viikon välein ja siellä on pvp päällä. Grieffaus ja varastaminen on sallittua. Myös muiden pelaajien huijaaminen esim. tiimaamalla on sallittua. HUOM. Kaupankäynnissä ei saa huijata missään!

Luolastot

Luolastoissa pääset seikkailemaan erilaisten mobien, tehtävien ja erikoisesineiden täyttämää luolastoa. Luolastoissa kuollessasi et menetä tavaroitasi. Luolastoissa pvp ei ole päällä. Luolastoja pääset tutkimaan saavuttamalla pelaajatason 25. Luolastoissa muiden pelaajien huijaaminen on kielletty.

PvP-areena

PvP-areenalle pääset maailmavalikon kautta. Siellä pystyt haastamaan vihollisesi taisteluun! PvP-maailmassa on rajoitetut komennoit ja siellä saat huijata muita pelaajia esimerkiksi tiimaamalla.

Yhteisötaisto:

Survivalin tavoitteet:

Saavuttamalla jonkun näistä tavoitteista, voit voittaa Vipin!