VESITAISTO

Vesitaisto on PvP pelimuoto, jossa tarkoituksena on tappaa muita pelaajia. Pelaajan voit tappaa joko perinteisellä miekalla, kirveellä tai tiputtamalla hänet veteen. Pelaajia tappamalla ansaitset tasopäivityksiä esimerkiksi miekkaan tai panssareihisi. Tappaessasi pelaajan ansaitset myös rahaa jota voit käyttää kaupassa /shop.

Vesitaistossa kiellettyä on:

Vesitaistossa sovelletaan myös muita motimaan yleisiä sääntöjä, koskien esimerkiksi chat-käytöstä.

Tarkennuksia tiimipelaukseen

Tiimipelaamisella tarkoitetaan kahden tai useamman pelaajan yhdessä pelaamista siten, että se aiheuttaa haittaa muille palvelimella pelaajille. Haittaa muodostuu esimerkiksi yhden pelaajan kimppuun käymisestä porukalla, linnoittautumisesta paikkaan x yhdessä ja tappamalla muut sinne pyrkivät pelaajat.

Ylläpito valvoo tiimipelaamista palvelimella ja puuttuu siihen antamalla väliaikaisia porttikieltoja tai varoituksia. Tiimipelaamista kohdatessasi, ota siitä video ja lähetä se pyydetyn formaatin mukaisesti #ilmiannot-kanavalle motimaan discordissa.

Jollei jokin ole erikseen kiellettyä, se ei tee siitä välttämättä sallittua! Jos et ole varma onko jokin sallittua, kysy siitä ylläpidolta.